Servicii Arborist

Nica Green Solutions srl este o firma specializata in lucrari de management al arborilor si spatiilor verzi. Prestam servicii de toaletare arbori si pomi fructiferi, taiat arbori, plantat arbori, scos cioate si buturugi.

Toaletarea si taierea arborilor se executa in sistem de alpinism utilitar, accesul operatorului in coroana arborelui efectuandu-se prin mijloace proprii si foarte rar cu utilaje mecanizate. Prin folosirea tocatoarelor de crengi asiguram curatarea prompta a zonei de lucru.

Portofoliul nostru cuprinde o gama foarte diversificata de lucrari pentru clienti persoane fizice, firme si autoritati locale.

Avand un spectru larg de pregatire de specialitate (silvicultura, arboricultura, horticultura), am imbinat intotdeauna experienta practica acumulata cu cunostintele teoretice pentru a intelege si respecta natura cu care lucram.

Toate proiectele noastre, de la o simpla reducere de coroana a unui arbore, amenajarea unei gradini sau managementul unor zone naturale sunt abordate cu seriozitate si profesionalism, clientul avand asadar garantia unei calitati superioare.