ARBORIST School

Curs de inspectie si evaluare a riscului la arbori.

30 Iunie - 2 iulie 2023

Cursul se adreseaza profesionistilor din domeniul ingrijirii arborilor urbani, functionarilor publici cu responsabilitati privind siguranta arborilor (primarie, garda de mediu, etc.), absolventilor de silvicultura, peisagistica sau horticultura care vor sa se specializeze in inspectarea si evaluarea arborilor.

Afla mai multe.

Plantari

Plantari arbori

Lucrari de plantare, asistenta in procurarea de material dendrologic.

Toaletari arbori

Toaletari arbori

Vrei o structura solida si o infatisare placuta pentru arborii tai?

Taieri arbori

Taieri arbori

Taieri orice conditii fara a produce pagube vecinatatilor.

Consultanta

Consultanta

Pentru alegerea solutiei optime de management al arborilor.

Scos cioate

Scos cioate si radacini

Mecanizat, rapid, indiferent de marime, fara a afecta zona invecinata.

Noutati / Iarna 2018

Noutati / Arborist in Anglia

Nica Green Solutions

despre noi

S.C. Nica Green Solutions S.R.L. suntem o firma specializata in lucrari de management al arborilor si spatiilor verzi. Prestam servicii de toaletare arbori si pomi fructiferi, taiat arbori, plantat arbori, scos cioate si buturugi.

Toaletarea si taierea arborilor se executa in sistem de alpinism utilitar, accesul operatorului in coroana arborelui efectuandu-se prin mijloace proprii si foarte rar cu utilaje mecanizate. Prin folosirea tocatoarelor de crengi asiguram curatarea prompta a zonei de lucru.

Portofoliul nostru cuprinde o gama foarte diversificata de lucrari pentru clienti persoane fizice, firme si autoritati locale.

Avand un spectru larg de pregatire de specialitate (silvicultura, arboricultura, horticultura), am imbinat intotdeauna experienta practica acumulata cu cunostintele teoretice pentru a intelege si respecta natura cu care lucram.

Toate proiectele noastre, de la o simpla reducere de coroana a unui arbore, amenajarea unei gradini sau managementul unor zone naturale sunt abordate cu seriozitate si profesionalism, clientul avand asadar garantia unei calitati superioare.

echipa

  • Stefan Nica / ing. silvic
    20 de ani experienta in arboricultura urbana, in Marea Britanie si Romania si specializare in identificarea starii de sanatate a arborilor si analiza riscului acestora
  • Corneliu Nica / ing. silvic
    Are o experienta de peste 40 de ani in ingrijirea arborilor. Ca inginer silvic se poate mandri cu realizari foarte diverse, impadurirea terenurilor degradate din zona Vulcanilor Noroiosi fiind doar una din ele.
  • Chris Lockyer / horticultor
    A studiat horticultura peisagistica la Capel Manor College si Hoxton College. In cei 10 ani de experienta in domeniu a participat la proiecte de anvergura precum reabilitarea zonelor de recreere in Stratford, East London sau mai reduse, precum amenajarea de gradini particulare.
 
Arborist.ro

Browser-ul dumneavoastra este vechi.
Va rugam sa descarcati o versiunea imbunatatita a lui de aici: