GDPR - Prelucrarea datelor cu caracter personal

Ce date personale prelucram?

Datele personale pe care le prelucram sunt, în principal, datele dumneavoastra de identificare: nume, prenume, adresa email, numar de telefon, etc. Acestea sunt colectate direct de la dumneavoastra atunci când deveniti clientii, furnizorii sau partenerii nostri.

Cum prelucram datele tale personale?

Prelucram datele personale doar pentru scopuri legitime, precum acela de a va furniza produsele dorite, pentru imbunatatirea si dezvoltarea produselor pe care vi le oferim. Prelucrarea datelor personale se întemeiaza întotdeauna fie pe executarea contractelor încheiate cu noi, pe nevoie de a respecta o obligatie legala, pe interesul nostru legitim sau, dupa caz, pe consimtamântul dumneavoastra daca v-ati manifestat optiunea în acest sens.

Comunicam datele personale câtre alti destinatari?

Pentru îndeplinirea obligatiilor legale ce ne revin sau în alte scopuri legitime este posibil sa transmitem datele tale personale catre autoritati publice, organe judiciare, birouri notariale, împuterniciti catre care am externalizat furnizarea anumitor servicii si alte categorii de destinatar, din România sau din afara ei sau a Uniunii Europene/Spatiul Economic European, asigurându-ne însa întotdeauna ca instituim garantii adecvate pentru protejarea datelor dumneavoastra.

Cât timp prelucram datele personale?

Datele personale sunt prelucrate pe tot parcursul relatiei noastre contractuale si, dupa finalizarea acesteia, cel putin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile în domeniu, dar fara limitare, la dispozitiile privind arhivarea.

Care sunt drepturile dumneavoastra si cum pot fi exercitate?

Pe langa drepturile existente, de la data aplicarii Regulamentului beneficiati de drepturi aditionale. Iata lista drepturilor pe care le aveti:

Pentru mai multe detalii legate de protectia datelor dumneavoastra, puteti trimite un e-mail la: contact@arborist.ro

 
Arborist.ro

Browser-ul dumneavoastra este vechi.
Va rugam sa descarcati o versiunea imbunatatita a lui de aici: